10 Nisan 2013 Çarşamba

Hayattan Alıntılar


Bir Yorum Yazısı TC

Şu an Suriye de Müslümanlar birbirini katlediyor. Bu Dünya nın umurunda mı sanıyorsunuz?Müslümanlar zahmetsizce birbirini yok ediyorken siz bu ülkeyi bölmek istiyorsunuz.
Devlet olmak adına tarihte hiç bir deneyiminiz olmamasına rağmen bir KÜRDİSTAN kurmak istiyorsunuz, bunu başardığınızda ABD ve İsrail e KUL olmuş olacaksınız. Çünkü sizi onlar destekliyor. Bedavaya mı? Onlar size özgürlük verir mi sanıyorsunuz? Yapmak istediğiniz bölünmenin amacı ABD nin " PARÇALA VE YOK ET" politikasının sonucudur. Hepimiz kandırılıyoruz.
ABD ile anlaşıp bu vatanı kendi çıkarları için satan hainler, bu ğlkenin sahte liderleri, TÜRK ULUSU bu senaryoları tarihin başından beri biliyor.
Bu işin sonunda elinizde kalan tek şey daha fazla kan dökmek ve kendi özgürlüğünüzü satmaktır, inançlarınız ile beraber kendi ananızı, bacınızı kendi ellerinizle ABD - İsrail askerinin altına vermekten başka bir şey değildir. Bunu yakın geçmiş de Afganistan ve Irak da gördük.
Siz son bir yıl içinde Afganistan dan bir haber aldınız mı? Orada bir yıl içinde ne kadar çocuk doğdu biliyor musunuz? Ne kadarı Afgan biliyor musunuz? Afgan halkının soyu kırıldı. Ya bizim sonumuz? Kürtlerin ve Türklerin sonu? Hemde birbirimize bu kadar kaynaşmış, kemiklenmişken...
Ne olduğunu bilmeden girdiğiniz bu mücadele TÜRK MİLLETİNE tarihte bir yeni sayfa daha açacak Allah ın izniyle. Çünkü biz SAVAŞ mıyoruz, değerlerimiz uğruna ÖLÜYORUZ. Siz savaşmayı biliyor musunuz? Haince tuzaklar mı kurarsınız yoksa? Yoksa savaşmayı bilmediğiniz için mi yıllardır ekmeğini yediğiniz yuvanızı satıyorsunuz? Yakında o yuvada olmayacak elinizde. Size sunulan sadece boş vaadler.
Yeni Türk nesli? ve Kürt nesli siz böyle man kafa oldukça bu hayat size acı acı daha çok şey öğretecek.
Bu gidişe son vermek bizlerin elinde. Nede olsa hepimiz hala özgürüz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Yine beklerim.